⋆ Civilsupport
225
archive,tax-product_cat,term-projektfejlesztes,term-225,mkd-core-1.0.3,woocommerce,woocommerce-page,columns-3,type1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Projektfejlesztés, civil-vállalati kapcsolatépítés

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

grid-view list-view
 • Artemisszió Alapítvány ,

  Az Artemisszió Alapítvány az “Mentorprogram” projektjével részt vett a társadalmi innovációs projektfejlesztő képzésünkön, amelynek keretében elkészült a projekt pénzügyi terve, támogatói prezentációja, és a képzés végén a résztvevők egy-egy 3 perces prezentációval mutathatták be projektjeiket vállalati CSR szakértőknek.

 • Helytartó
  Holland Nagykövetség – Civil roadshow

  A Budapesti Holland Nagykövetség a soros holland EU-elnökség alkalmából a Civil Supporttal közösen 3 vidéki helyszínen, Miskolcon, Veszprémben és Szekszárdon tartott egy-egy napos work-shopot a helyi civil szervezetek számára. A rendezvények fókuszában a fenntarthatóság és a helyi önkormányzatokkal, vállalatokkal való együttműködés áll.

  A mi feladatunk a szakmai koncepció kidolgozása, a rendezvények teljeskörű lebonyolítása, a civil résztvevők szervezése, és a társadalmi szervezetek fenntarthatóságáról szóló work-shop megtartása volt.

 • Igazgyöngy Alapítvány , , ,

  Az Igazgyöngy Alapítvánnyal több projektben dolgoztunk együtt, amelyek egymást erősítették.

  • Adó- és számviteli tanácsadást nyújtottunk nekik, illetve a folyamat közben coachként dolgoztunk a szervezet vezetőjével munkaszervezési, adminisztrációs kérdésekkel kapcsolatban.
  • Az Ashoka Magyarország számára nyújtott pro bono szolgálatás keretében 8 szervezetnél vezettük be a Social Reporting Standard eszközt, és a nyolc szervezet egyike az Igazgyöngy Alapítvány volt.
  • A folyamat közben járt az Alapítvány két munkatársa az Erste Stiftungnak tartott kétnapos hatásmérés work-shopon, ahol az Alapítvány társadalmi hatásának számszerűsítésén, a szervezet logikai modelljén, és a hatásmérés stratégiába illesztésén dolgoztunk.
 • Romaversitas Alapítvány , , ,

  Adó- és számviteli tanácsadást nyújtottunk a Romaversitas számára.

  A szervezet “Fényhozók” projektjével részt vett a társadalmi innovációs projektfejlesztő képzésünkön, amelynek keretében elkészült a projekt pénzügyi terve, támogatói prezentációja, és a képzés végén a résztvevők egy-egy 3 perces prezentációval mutathatták be projektjeiket vállalati CSR szakértőknek.

  Egy féléves projekt keretében foglalkoztunk a szervezeti stratégia megújításával, és a stratégiába ágyazva a szervezet logikai modelljének, és az erre épülő társadalmi hatásmérés rendszerének kialakításával.

  A projektfejlesztésről mondta a szervezet egyik munkatársa:

  Személyesen nagyon sokat tanultam, nem csak a pitching „műfajáról”, hanem saját magamról; arról, hogy a különböző helyzetekben miként reagálok, mit kéne másként csináljak, miket kell elengedjek.
  Több körben is kaptam visszajelzést arra, hogy a kollégáim kiélezett helyzetben is megállják a helyüket (…). Ha az egész Társadalmi Innovációs Programból a Romaversitas Alapítvány Fényhozók programjába soha egy fillér sem jelentkezik haszonként, nekünk már akkor is nagyon megérte veletek dolgozni.

 • SOS Gyermekfalvak Magyarország Alapítvány

  Az SOS Gyermekfalvak az “Ugróiskolva” projektjével részt vett a társadalmi innovációs projektfejlesztő képzésünkön, amelynek keretében elkészült a projekt pénzügyi terve, támogatói prezentációja, és a képzés végén a résztvevők egy-egy 3 perces prezentációval mutathatták be projektjeiket vállalati CSR szakértőknek. A projektet több vállalati partner számára is kiajánlottuk, közülük az egyikkel azóta el is indult az együttműködés.

  Az egyik résztvevő írta a programzáró bemutatkozó esemény után egy nappal:

  Nagy öröm volt megismerni Benneteket, és találkozni ennyi kiváló, izgalmas ötlettel. A tegnapi prezentációk egytől-egyig profik voltak, köszönhetően annak, hogy egyrészt csodálatosak vagyunk mindannyian :), másrészt, hogy olyan profik figyeltek ránk, és láttak el tanácsokkal, mint a Civil Support és a Kreater munkatársai. Köszönjük a lehetőséget, és a sok segítséget!
  Az egyik kollégámat tegnap megkereste egy cég, azzal, hogy hallott róla, hogy van egy „Ugróiskola” című projektünk, és beszélni szeretne velünk erről. Ez a cég tegnap nem volt jelen, és nem volt ott a meghívott vállalati partnerek listáján sem. Csak hallott róla. 🙂

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.