⋆ Civilsupport
226
archive,tax-product_cat,term-coaching,term-226,mkd-core-1.0.3,woocommerce,woocommerce-page,columns-3,type1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Coaching

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

grid-view list-view
 • AIESEC Magyar Közgazdászhallgatók Egyesülete

  A szervezet vezetőjével dolgoztunk együtt egy 8 alkalmas coaching folyamatban

 • European Patients’ Forum ,

  Egy hat hónapig tartó forrásteremtési mentorprogram keretein belül 9 magyarországi betegszervezetnek segítünk megalkotni fundraising stratégiájukat, valamint szervezetenként egy fundraising koordinátort képzünk ki a stratégia implementálására a szervezetben.

 • Felugró Ablak Egyesület ,

  Coaching folyamat keretében a szervezet vezetőjével dolgozunk a működés optimalizálásán, fenntarthatósági modellen, és egyéb kapcsolódó kérdéseken.

  A könyveléshez kapcsolódóan pedig kialakítottuk a pénzügyi riportolás rendszerét.

 • Igazgyöngy Alapítvány , , ,

  Az Igazgyöngy Alapítvánnyal több projektben dolgoztunk együtt, amelyek egymást erősítették.

  • Adó- és számviteli tanácsadást nyújtottunk nekik, illetve a folyamat közben coachként dolgoztunk a szervezet vezetőjével munkaszervezési, adminisztrációs kérdésekkel kapcsolatban.
  • Az Ashoka Magyarország számára nyújtott pro bono szolgálatás keretében 8 szervezetnél vezettük be a Social Reporting Standard eszközt, és a nyolc szervezet egyike az Igazgyöngy Alapítvány volt.
  • A folyamat közben járt az Alapítvány két munkatársa az Erste Stiftungnak tartott kétnapos hatásmérés work-shopon, ahol az Alapítvány társadalmi hatásának számszerűsítésén, a szervezet logikai modelljén, és a hatásmérés stratégiába illesztésén dolgoztunk.

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.