⋆ Civilsupport
163
archive,tax-product_cat,term-forrasteremtes,term-163,mkd-core-1.0.3,woocommerce,woocommerce-page,columns-3,type1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Forrásteremtés, fundraising

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

grid-view list-view
 • Artemisszió Alapítvány ,

  Az Artemisszió Alapítvány az “Mentorprogram” projektjével részt vett a társadalmi innovációs projektfejlesztő képzésünkön, amelynek keretében elkészült a projekt pénzügyi terve, támogatói prezentációja, és a képzés végén a résztvevők egy-egy 3 perces prezentációval mutathatták be projektjeiket vállalati CSR szakértőknek.

 • European Patients’ Forum ,

  Egy hat hónapig tartó forrásteremtési mentorprogram keretein belül 9 magyarországi betegszervezetnek segítünk megalkotni fundraising stratégiájukat, valamint szervezetenként egy fundraising koordinátort képzünk ki a stratégia implementálására a szervezetben.

 • Hand Szövetség

  A Hand Szövetséggel forrásteremtési stratégiájukon, és a nemzetközi donorok felé vihető projekt ötleteken dolgoztunk együtt.

 • INTRAC , ,

  Az Intrac nemzetközi szervezetfejlesztő cégként sok országban helyi partnerekkel dolgozik konkrét projekteken. Egy magyar civil szervezet fejlesztésével foglalkoztunk 5 tréningnapban, illetve további 20 napos fejlesztés (stratégia, fundraising, fenntarthatóság.)

 • Helytartó
  MagnetBank: Civil Reggeli képzéssorozat , ,

  A Magnet Magyar Közösségi Bank kedvezményes banki szolgáltatások mellett társadalmi felelősségvállalási programjában számos programot, képzést ad civil szervezetek számára.
  2015-2016 során egy formabontó képzés sorozatot indított, a 7 alkalmas Civil Reggeli sorozat keretében minden témához több szakértőt bevonva dolgozzuk fel a civil szervezetek fenntarthatóságának fontosabb területeit.
  A Civil Support ebben a projektben hármas szerepben működik együtt a Magnet Bankkal:

  • a szakmai koncepciót a fenntarthatósági modellünk alapján alakították ki,
  • mi szervezzük az eseménysorozat szakmai tartalmát, a résztvevő szakértőket,
  • több téma feldolgozásában saját szakértőink is részt vesznek.

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.