⋆ Civilsupport
220
archive,tax-product_cat,term-konyveles,term-220,mkd-core-1.0.3,woocommerce,woocommerce-page,columns-3,type1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Könyvelés

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

grid-view list-view
 • Betegszervezetek Magyarországi Szövetsége ,

  Egy donor szervezet kért fel minket a hazai betegszervezetek ernyőszervezete létrejöttének teljeskörű támogatására, és egy éves kiszervezett működtetésére.

  A projekt keretében végigvezettük az alapító szervezeteket a stratégia alkotás folyamatán, menedzseltük az alapításhoz szükséges tevékenységeket (alapszabály elkészítése, alakuló közgyűlés levezetése, dokumentumok bírósági beadása, hiánypótlások kezelése, adószám igénylés, bankszámlanyitás, stb.), elkészítettük a szervezet arculatát, weboldalát, és a BEMOSZ bejegyzése óta végezzük a könyvelési, és napi adminisztrációs tevékenységet.

 • Edunet Tananyagfejlesztési Alapítvány

  A szervezet könyvelését és bérszámfejtését végezzük, eseti adószakértői, és a MyPayflow számlázási és dokumentum-menedzsment szolgáltatással kiegészítve.

 • Felugró Ablak Egyesület ,

  Coaching folyamat keretében a szervezet vezetőjével dolgozunk a működés optimalizálásán, fenntarthatósági modellen, és egyéb kapcsolódó kérdéseken.

  A könyveléshez kapcsolódóan pedig kialakítottuk a pénzügyi riportolás rendszerét.

 • Gólem Színház Közhasznú Egyesület ,

  A Gólem Színház egyik legrégebbi ügyfelünk, könyvelési-bérszámfejtési szolgáltatásunk mellett használják dokumentum-menedzsment alkalmazásunkat, illetve igénybe vették a Civil Hírügynökség kommunikációs szolgáltatásait is.

 • Hero Fest Nonprofit Kft.

  A Hősök Tere projektet működtető Hero Fest Nonprofit Kft. könyvelését végeztük egy évig.

 • Igazgyöngy Alapítvány , , ,

  Az Igazgyöngy Alapítvánnyal több projektben dolgoztunk együtt, amelyek egymást erősítették.

  • Adó- és számviteli tanácsadást nyújtottunk nekik, illetve a folyamat közben coachként dolgoztunk a szervezet vezetőjével munkaszervezési, adminisztrációs kérdésekkel kapcsolatban.
  • Az Ashoka Magyarország számára nyújtott pro bono szolgálatás keretében 8 szervezetnél vezettük be a Social Reporting Standard eszközt, és a nyolc szervezet egyike az Igazgyöngy Alapítvány volt.
  • A folyamat közben járt az Alapítvány két munkatársa az Erste Stiftungnak tartott kétnapos hatásmérés work-shopon, ahol az Alapítvány társadalmi hatásának számszerűsítésén, a szervezet logikai modelljén, és a hatásmérés stratégiába illesztésén dolgoztunk.
 • Magyar Lízingszövetség

  #Könyvelés #Szövetségi adminisztrációs rendszer #MyPayFlow dokumentumkezelő és számlázó | Érdekképviselet, befolyásolás, részvétel

 • Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség

  Az Outsourcing Szövetség (és tagvállalatai) egyik fő partnerünk a Civiljob.hu portál bevezetésében, és a Pro Bono platform fejlesztésében.

 • Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért Egyesület ,

  A BCSDH egyike első ügyfeleinknek, könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, jogi tanácsadás, és a szakmai szövetségek működésével kapcsolatos egyéb területeken dolgozunk együtt.

 • Másság Alapítvány , ,

  A Nemzeti és Etnikai Jogvédő iroda számára adószakértői szolgáltatásokat nyújtottunk, valamint megújítottuk stratégiájukat, kidolgoztuk logikai modelljüket, és a társadalmi hatásmérésük alapjait.

 • Mindent a Betegekért Alapítvány

  Ügyfelünknek új logot, arculatot és weboldalt készítettünk, és 2013 óta nyújtunk teljeskörűen könyvelési, bérszámfejtési támogatást, a MyPayflow on-line dokumentumkezelő és számlázó rendszerünkre építve.

 • Romaversitas Alapítvány , , ,

  Adó- és számviteli tanácsadást nyújtottunk a Romaversitas számára.

  A szervezet “Fényhozók” projektjével részt vett a társadalmi innovációs projektfejlesztő képzésünkön, amelynek keretében elkészült a projekt pénzügyi terve, támogatói prezentációja, és a képzés végén a résztvevők egy-egy 3 perces prezentációval mutathatták be projektjeiket vállalati CSR szakértőknek.

  Egy féléves projekt keretében foglalkoztunk a szervezeti stratégia megújításával, és a stratégiába ágyazva a szervezet logikai modelljének, és az erre épülő társadalmi hatásmérés rendszerének kialakításával.

  A projektfejlesztésről mondta a szervezet egyik munkatársa:

  Személyesen nagyon sokat tanultam, nem csak a pitching „műfajáról”, hanem saját magamról; arról, hogy a különböző helyzetekben miként reagálok, mit kéne másként csináljak, miket kell elengedjek.
  Több körben is kaptam visszajelzést arra, hogy a kollégáim kiélezett helyzetben is megállják a helyüket (…). Ha az egész Társadalmi Innovációs Programból a Romaversitas Alapítvány Fényhozók programjába soha egy fillér sem jelentkezik haszonként, nekünk már akkor is nagyon megérte veletek dolgozni.

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.