⋆ Civilsupport
219
archive,tax-product_cat,term-szervezeti-tarsadalmi-hatasmeres,term-219,mkd-core-1.0.3,woocommerce,woocommerce-page,columns-3,type1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Szervezeti társadalmi hatásmérés

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

grid-view list-view
 • Autonómia Alapítvány

  Az Erste Stiftung támogatásával 2 napos társadalmi hatásmérés work-shopon dolgoztunk az Autonómia Alapívány munkatársával az Alapítvány társadalmi hatásának számszerűsítésén, a szervezet logikai modelljén, és a hatásmérés stratégiába illesztésén.

 • Erste Foundation NGO Academy ,

  Az Erste Alapítvány 2013-ban indította el az általa támogatott közép-kelet európai civil szervezetek és társadalmi vállalkozások számára menedzsment akadémiáját, amelynek regionális programjait helyi partnerek segítségével valósítja meg.
  A 2014/2015-ös programban társadalmi hatásmérés, 2015/2016-ban leadership témában tartottak szakértőink egy-egy kétnapos, gyakorlat orientált work-shopot, amelyen mindkét alkalommal több, mint 10 civil szervezet vezetői vettek részt.

 • Erste Stiftung

  2 napos társadalmi hatásmérés tréninget tartottunk az Alapítvány által támogatott civil szervezetek számára, melynek során foglalkoztunk a hatásmérés alapjaival, a “Theory of Change” módszertannal, logikai modellezéssel, indikátorokkal, áttekintettük a nagyobb nemzetközi keretrendszereket, mérési módszereket, és nem utolsó sorban segítettük a résztvevő szervezeteket az egymással való összekapcsolódásban.

 • Igazgyöngy Alapítvány , , ,

  Az Igazgyöngy Alapítvánnyal több projektben dolgoztunk együtt, amelyek egymást erősítették.

  • Adó- és számviteli tanácsadást nyújtottunk nekik, illetve a folyamat közben coachként dolgoztunk a szervezet vezetőjével munkaszervezési, adminisztrációs kérdésekkel kapcsolatban.
  • Az Ashoka Magyarország számára nyújtott pro bono szolgálatás keretében 8 szervezetnél vezettük be a Social Reporting Standard eszközt, és a nyolc szervezet egyike az Igazgyöngy Alapítvány volt.
  • A folyamat közben járt az Alapítvány két munkatársa az Erste Stiftungnak tartott kétnapos hatásmérés work-shopon, ahol az Alapítvány társadalmi hatásának számszerűsítésén, a szervezet logikai modelljén, és a hatásmérés stratégiába illesztésén dolgoztunk.
 • INTRAC , ,

  Az Intrac nemzetközi szervezetfejlesztő cégként sok országban helyi partnerekkel dolgozik konkrét projekteken. Egy magyar civil szervezet fejlesztésével foglalkoztunk 5 tréningnapban, illetve további 20 napos fejlesztés (stratégia, fundraising, fenntarthatóság.)

 • Helytartó
  MagnetBank: Civil Reggeli képzéssorozat , ,

  A Magnet Magyar Közösségi Bank kedvezményes banki szolgáltatások mellett társadalmi felelősségvállalási programjában számos programot, képzést ad civil szervezetek számára.
  2015-2016 során egy formabontó képzés sorozatot indított, a 7 alkalmas Civil Reggeli sorozat keretében minden témához több szakértőt bevonva dolgozzuk fel a civil szervezetek fenntarthatóságának fontosabb területeit.
  A Civil Support ebben a projektben hármas szerepben működik együtt a Magnet Bankkal:

  • a szakmai koncepciót a fenntarthatósági modellünk alapján alakították ki,
  • mi szervezzük az eseménysorozat szakmai tartalmát, a résztvevő szakértőket,
  • több téma feldolgozásában saját szakértőink is részt vesznek.
 • Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetsége

  Az Erste Stiftung támogatásával 2 napos társadalmi hatásmérés work-shopon dolgoztunk az MVGYOSZ munkatársaival a Szövetség társadalmi hatásának számszerűsítésén, a szervezet logikai modelljén, és a hatásmérés stratégiába illesztésén.

 • Másság Alapítvány , ,

  A Nemzeti és Etnikai Jogvédő iroda számára adószakértői szolgáltatásokat nyújtottunk, valamint megújítottuk stratégiájukat, kidolgoztuk logikai modelljüket, és a társadalmi hatásmérésük alapjait.

 • Open Society Foundations Europe – Technical Assistance program , ,

  A Budapesti Nyílt Társadalomért Alapítvány 2015-ben hirdette meg az általa támogatott szervezetek számára Technical Assistance programját, amelynek keretében a civil szervezetek választhattak egy-egy projekthez szolgáltató partnert a programban közreműködő szakértők közül.

  A program során a legtöbb szervezet a Civil Supportot választotta partneréül, így 8 civil szervezetnél végeztünk komplex fejlesztési tevékenységet a következő területeken:

  •  pénzügyi-számviteli működés fejlesztése
  • stratégiaalkotás
  • társadalmi hatásmérés bevezetése
  • kommunikáció fejlesztése, kampánymenedzsment
 • Romaversitas Alapítvány , , ,

  Adó- és számviteli tanácsadást nyújtottunk a Romaversitas számára.

  A szervezet “Fényhozók” projektjével részt vett a társadalmi innovációs projektfejlesztő képzésünkön, amelynek keretében elkészült a projekt pénzügyi terve, támogatói prezentációja, és a képzés végén a résztvevők egy-egy 3 perces prezentációval mutathatták be projektjeiket vállalati CSR szakértőknek.

  Egy féléves projekt keretében foglalkoztunk a szervezeti stratégia megújításával, és a stratégiába ágyazva a szervezet logikai modelljének, és az erre épülő társadalmi hatásmérés rendszerének kialakításával.

  A projektfejlesztésről mondta a szervezet egyik munkatársa:

  Személyesen nagyon sokat tanultam, nem csak a pitching „műfajáról”, hanem saját magamról; arról, hogy a különböző helyzetekben miként reagálok, mit kéne másként csináljak, miket kell elengedjek.
  Több körben is kaptam visszajelzést arra, hogy a kollégáim kiélezett helyzetben is megállják a helyüket (…). Ha az egész Társadalmi Innovációs Programból a Romaversitas Alapítvány Fényhozók programjába soha egy fillér sem jelentkezik haszonként, nekünk már akkor is nagyon megérte veletek dolgozni.

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.