Impresszum ⋆ Civilsupport
7846
page-template-default,page,page-id-7846,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Impresszum

A www.civilsupport.hu weboldal (továbbiakban: Weboldal) bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A Weboldalakról értesüléseket átvenni kizárólag a Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft-re való hivatkozással lehet. A hivatkozás formája: Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft.

A Civil Support Köszhasznú Nonprofit Kft. valamennyi, a Weboldalakra bekerülő adatot, információt, hírt megbízható, ellenőrizhető forrásból szerez. Az adatokat és információkat – lehetőségeinkhez képest – a megjelenés előtt kontrolláljuk. Mindezen körülmények ellenére előfordulhat, hogy a Weboldalakon utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg. Éppen ezért felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy ha az oldalainkon megjelentetett hírek, információk alapján gazdasági, pénzügyi döntést kívánnak hozni, úgy előzőleg az információk megfelelőségét, valóságtartalmát ellenorizzék. Az oldalainkon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft. mindennemű felelősségét kizárja.

Felelős szerkesztő: Lévai Gábor, ügyvezető

Kiadó: Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft.

Székhely: 2081 Piliscsaba, Csévi út 3.

Tel: +36-30-587-9054

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.