⋆ Civilsupport
310
archive,tax-product_cat,term-szervezetfejlesztes,term-310,mkd-core-1.0.3,woocommerce,woocommerce-page,columns-3,type1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Szervezetfejlesztés

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

grid-view list-view
 • Betegszervezetek Magyarországi Szövetsége ,

  Egy donor szervezet kért fel minket a hazai betegszervezetek ernyőszervezete létrejöttének teljeskörű támogatására, és egy éves kiszervezett működtetésére.

  A projekt keretében végigvezettük az alapító szervezeteket a stratégia alkotás folyamatán, menedzseltük az alapításhoz szükséges tevékenységeket (alapszabály elkészítése, alakuló közgyűlés levezetése, dokumentumok bírósági beadása, hiánypótlások kezelése, adószám igénylés, bankszámlanyitás, stb.), elkészítettük a szervezet arculatát, weboldalát, és a BEMOSZ bejegyzése óta végezzük a könyvelési, és napi adminisztrációs tevékenységet.

 • CROMO Alapítvány

  A Cromo Alapítvánnyal szolgáltatás-fejlesztés és fenntarthatósági modell fejlesztés témákban dolgoztunk együtt.

  Emellett elkészítettük a www.kokemeny.hu weboldalt, és kapcsolódó adatbázist, amely a Cromo által összegyűjtött közösségi kezdeményezés módszertanokat és projekteket mutatja be.

 • Erste Foundation NGO Academy ,

  Az Erste Alapítvány 2013-ban indította el az általa támogatott közép-kelet európai civil szervezetek és társadalmi vállalkozások számára menedzsment akadémiáját, amelynek regionális programjait helyi partnerek segítségével valósítja meg.
  A 2014/2015-ös programban társadalmi hatásmérés, 2015/2016-ban leadership témában tartottak szakértőink egy-egy kétnapos, gyakorlat orientált work-shopot, amelyen mindkét alkalommal több, mint 10 civil szervezet vezetői vettek részt.

 • Gondolkodj Egészségesen Alapítvány

  A Gondolkodj Egészségesen Alapítvánnyal egy éven keresztül dolgoztunk együtt a szervezet stratégiájának újragondolásán, fenntarthatósági modellen, illetve különböző vezetői területeken.

 • Ifjúsági Koordinációs és Szolgáltató Egyesület

  A projekt során egy napos képzést, és azt követő egyedi konzultációs alkalmakat tartottunk.

 • INTRAC , ,

  Az Intrac nemzetközi szervezetfejlesztő cégként sok országban helyi partnerekkel dolgozik konkrét projekteken. Egy magyar civil szervezet fejlesztésével foglalkoztunk 5 tréningnapban, illetve további 20 napos fejlesztés (stratégia, fundraising, fenntarthatóság.)

 • Helytartó
  MagnetBank: Civil Reggeli képzéssorozat , ,

  A Magnet Magyar Közösségi Bank kedvezményes banki szolgáltatások mellett társadalmi felelősségvállalási programjában számos programot, képzést ad civil szervezetek számára.
  2015-2016 során egy formabontó képzés sorozatot indított, a 7 alkalmas Civil Reggeli sorozat keretében minden témához több szakértőt bevonva dolgozzuk fel a civil szervezetek fenntarthatóságának fontosabb területeit.
  A Civil Support ebben a projektben hármas szerepben működik együtt a Magnet Bankkal:

  • a szakmai koncepciót a fenntarthatósági modellünk alapján alakították ki,
  • mi szervezzük az eseménysorozat szakmai tartalmát, a résztvevő szakértőket,
  • több téma feldolgozásában saját szakértőink is részt vesznek.
 • Másság Alapítvány , ,

  A Nemzeti és Etnikai Jogvédő iroda számára adószakértői szolgáltatásokat nyújtottunk, valamint megújítottuk stratégiájukat, kidolgoztuk logikai modelljüket, és a társadalmi hatásmérésük alapjait.

 • Open Society Foundations Europe – Technical Assistance program , ,

  A Budapesti Nyílt Társadalomért Alapítvány 2015-ben hirdette meg az általa támogatott szervezetek számára Technical Assistance programját, amelynek keretében a civil szervezetek választhattak egy-egy projekthez szolgáltató partnert a programban közreműködő szakértők közül.

  A program során a legtöbb szervezet a Civil Supportot választotta partneréül, így 8 civil szervezetnél végeztünk komplex fejlesztési tevékenységet a következő területeken:

  •  pénzügyi-számviteli működés fejlesztése
  • stratégiaalkotás
  • társadalmi hatásmérés bevezetése
  • kommunikáció fejlesztése, kampánymenedzsment
 • Partners Hungary Alapítvány , ,

  Az Alapítvány egy új tevékenységét, a Lépésről Lépésre programot tervezte integrálni a többi tevékenysége közé, ezért egy közel egy éves együttműködés során újraterveztük a szervezet stratégiáját, kialakítottuk a változási modelljüket és hatásmérésük alapjait, és a kommunikációs folyamatok is felülvizsgálatra kerültek. Azonosítottuk célcsoportjaikat, ezekhez illeszkedő kommunikációs csatornáikat, 2016-ra operatív kommunikációs tervet alakítottunk ki, ennek megfelelően átalakítjuk weboldalaikat, és folyamatos támogatást biztosítunk a megvalósításban.

 • Romaversitas Alapítvány , , ,

  Adó- és számviteli tanácsadást nyújtottunk a Romaversitas számára.

  A szervezet “Fényhozók” projektjével részt vett a társadalmi innovációs projektfejlesztő képzésünkön, amelynek keretében elkészült a projekt pénzügyi terve, támogatói prezentációja, és a képzés végén a résztvevők egy-egy 3 perces prezentációval mutathatták be projektjeiket vállalati CSR szakértőknek.

  Egy féléves projekt keretében foglalkoztunk a szervezeti stratégia megújításával, és a stratégiába ágyazva a szervezet logikai modelljének, és az erre épülő társadalmi hatásmérés rendszerének kialakításával.

  A projektfejlesztésről mondta a szervezet egyik munkatársa:

  Személyesen nagyon sokat tanultam, nem csak a pitching „műfajáról”, hanem saját magamról; arról, hogy a különböző helyzetekben miként reagálok, mit kéne másként csináljak, miket kell elengedjek.
  Több körben is kaptam visszajelzést arra, hogy a kollégáim kiélezett helyzetben is megállják a helyüket (…). Ha az egész Társadalmi Innovációs Programból a Romaversitas Alapítvány Fényhozók programjába soha egy fillér sem jelentkezik haszonként, nekünk már akkor is nagyon megérte veletek dolgozni.

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.