⋆ Civilsupport
323
archive,tax-product_tag,term-fenntarthatosag-kornyezetvedelem,term-323,mkd-core-1.0.3,woocommerce,woocommerce-page,columns-3,type1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Fenntarthatóság | Környezetvédelem

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

grid-view list-view
  • Helytartó
    Holland Nagykövetség – Civil roadshow

    A Budapesti Holland Nagykövetség a soros holland EU-elnökség alkalmából a Civil Supporttal közösen 3 vidéki helyszínen, Miskolcon, Veszprémben és Szekszárdon tartott egy-egy napos work-shopot a helyi civil szervezetek számára. A rendezvények fókuszában a fenntarthatóság és a helyi önkormányzatokkal, vállalatokkal való együttműködés áll.

    A mi feladatunk a szakmai koncepció kidolgozása, a rendezvények teljeskörű lebonyolítása, a civil résztvevők szervezése, és a társadalmi szervezetek fenntarthatóságáról szóló work-shop megtartása volt.

  • Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért Egyesület ,

    A BCSDH egyike első ügyfeleinknek, könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, jogi tanácsadás, és a szakmai szövetségek működésével kapcsolatos egyéb területeken dolgozunk együtt.

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.