Referenciák ⋆ Civilsupport
6251
archive,post-type-archive,post-type-archive-product,mkd-core-1.0.3,woocommerce,woocommerce-page,columns-3,type1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Referenciáink

1–12 of 34 results

grid-view list-view
 • AIESEC Magyar Közgazdászhallgatók Egyesülete

  A szervezet vezetőjével dolgoztunk együtt egy 8 alkalmas coaching folyamatban

 • Artemisszió Alapítvány ,

  Az Artemisszió Alapítvány az “Mentorprogram” projektjével részt vett a társadalmi innovációs projektfejlesztő képzésünkön, amelynek keretében elkészült a projekt pénzügyi terve, támogatói prezentációja, és a képzés végén a résztvevők egy-egy 3 perces prezentációval mutathatták be projektjeiket vállalati CSR szakértőknek.

 • Asimov Alapítvány

  Az Asimov Alapítvány és partnerei számára szervezetfejlesztési és adományszervezési tréninget tartottunk.

  A fundraising képzés során végigvettük a lehetséges adományszervezési stratégiákat, foglalkoztunk a forrástérképpel, a magánszemélyektől való adományszervezéssel és a vállalati együttműködési lehetőségekkel, illetve az adományok, támogatások adózási kérdéseivel.

 • Autonómia Alapítvány

  Az Erste Stiftung támogatásával 2 napos társadalmi hatásmérés work-shopon dolgoztunk az Autonómia Alapívány munkatársával az Alapítvány társadalmi hatásának számszerűsítésén, a szervezet logikai modelljén, és a hatásmérés stratégiába illesztésén.

 • Betegszervezetek Magyarországi Szövetsége ,

  Egy donor szervezet kért fel minket a hazai betegszervezetek ernyőszervezete létrejöttének teljeskörű támogatására, és egy éves kiszervezett működtetésére.

  A projekt keretében végigvezettük az alapító szervezeteket a stratégia alkotás folyamatán, menedzseltük az alapításhoz szükséges tevékenységeket (alapszabály elkészítése, alakuló közgyűlés levezetése, dokumentumok bírósági beadása, hiánypótlások kezelése, adószám igénylés, bankszámlanyitás, stb.), elkészítettük a szervezet arculatát, weboldalát, és a BEMOSZ bejegyzése óta végezzük a könyvelési, és napi adminisztrációs tevékenységet.

 • Central European University

  1 napos projektmenedzsment alapozó és haladó képzést tartottunk angol nyelven a CEU hallgatóinak.

 • CROMO Alapítvány

  A Cromo Alapítvánnyal szolgáltatás-fejlesztés és fenntarthatósági modell fejlesztés témákban dolgoztunk együtt.

  Emellett elkészítettük a www.kokemeny.hu weboldalt, és kapcsolódó adatbázist, amely a Cromo által összegyűjtött közösségi kezdeményezés módszertanokat és projekteket mutatja be.

 • Edunet Tananyagfejlesztési Alapítvány

  A szervezet könyvelését és bérszámfejtését végezzük, eseti adószakértői, és a MyPayflow számlázási és dokumentum-menedzsment szolgáltatással kiegészítve.

 • Erste Foundation NGO Academy ,

  Az Erste Alapítvány 2013-ban indította el az általa támogatott közép-kelet európai civil szervezetek és társadalmi vállalkozások számára menedzsment akadémiáját, amelynek regionális programjait helyi partnerek segítségével valósítja meg.
  A 2014/2015-ös programban társadalmi hatásmérés, 2015/2016-ban leadership témában tartottak szakértőink egy-egy kétnapos, gyakorlat orientált work-shopot, amelyen mindkét alkalommal több, mint 10 civil szervezet vezetői vettek részt.

 • Erste Stiftung

  2 napos társadalmi hatásmérés tréninget tartottunk az Alapítvány által támogatott civil szervezetek számára, melynek során foglalkoztunk a hatásmérés alapjaival, a “Theory of Change” módszertannal, logikai modellezéssel, indikátorokkal, áttekintettük a nagyobb nemzetközi keretrendszereket, mérési módszereket, és nem utolsó sorban segítettük a résztvevő szervezeteket az egymással való összekapcsolódásban.

 • European Patients’ Forum ,

  Egy hat hónapig tartó forrásteremtési mentorprogram keretein belül 9 magyarországi betegszervezetnek segítünk megalkotni fundraising stratégiájukat, valamint szervezetenként egy fundraising koordinátort képzünk ki a stratégia implementálására a szervezetben.

 • Felugró Ablak Egyesület ,

  Coaching folyamat keretében a szervezet vezetőjével dolgozunk a működés optimalizálásán, fenntarthatósági modellen, és egyéb kapcsolódó kérdéseken.

  A könyveléshez kapcsolódóan pedig kialakítottuk a pénzügyi riportolás rendszerét.