Rólunk ⋆ Civilsupport
6246
page-template-default,page,page-id-6246,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Rólunk

“Közös ügyek, amelyek jobbá teszik a világot”

Társadalmi célú szervezeteket fejlesztünk

 

A Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft. a társadalmi szervezetek fejlesztésén, a civil és a vállalati szektor összekötésén, szektorközi együttműködések kialakításán keresztül a társadalmi  szervezetek hatásnöveléséért dolgozik. Olyan világért dolgozunk, amelyben a társadalmi szervezetek tevékenysége hozzájárul ahhoz, hogy az állampolgárok aktív formálói legyenek saját közösségeiknek.

Miért dolgozunk?

A Civil Support elsődleges célja a magyar társadalmi célú szervezetek hatásnövelése, ezért nyújtunk és szervezünk működési, stratégiai és match-making szolgáltatásokat.

Célunk emellett olyan stratégiai együttműködések kialakítása, amelyekben partnereink szolgáltatásaikon keresztül növelik a civil szektorban működő szervezetek fenntarthatóságát és erősítik társadalmi hatásukat.

Működésünk eredményeképpen a pénzügyileg is fenntarthatóvá váló civil szervezetek képessé válnak megfizetni a piaci alapon számukra nyújtott szolgáltatásokat, és ezek segítségével növelni hatásukat.

Munkatársak

Lévai Gábor | ügyvezető

Közgazdász, pszichodráma vezető és coach vagyok, a Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft. alapítója.
Sok éves üzletfejlesztési, tanácsadói és coaching tapasztalattal fő szakterületem a társadalmi célú szervezetek fenntarthatóságának és társadalmi hatásának fejlesztése.

Suhajda Attila | együttműködés-építő

A Civil Support társalapítója vagyok, programozó, régész és közigazgatási menedzser végzettségekkel rendelkezem. Bár egyik területen sem dolgozom, mégis ezek adják azt a stabil szakmai hátteret, amelyből nap, mint nap merítek. E sokszínűség az ami segít számomra többféle szemüvegen keresztül látni és megérteni a dolgokat és összefüggéseket.
Több, mint 20 éves szakmai pályafutásom során különböző hazai és nemzetközi pozíciókat töltöttem be nemzetközi nagyvállalatoknál illetve a közigazgatásban és széleskörű tapasztalatokra, valamint jelentős kapcsolatrendszerre tettem szert az üzleti és a kormányzati szférában.
Munkám mellett aktívan részt veszek a szakmai és társadalmi közéletben, szakmai szervezetek mint például a HOA, MGYOSZ és a United Way, segíteni a közös ügyekért való lobbizásban, érdekképviseletben.

Nagygyörgy András | fundraising huszár

Tíz éve foglalkozom forrásteremtéssel. Dolgoztam kis háromfős irodában és 35 fős rendszerben is. Mégpedig ugyanannál a civil szervezetnél, csak közben eltelt 7 év és a sikeres adománygyűjtési tevékenységünk – állami támogatás nélkül – lehetővé tette ezt a növekedést.
Három, az “Az év társadalmi célú kampánya” díj és Közép-Európa legnagyobb jótékonysági futóközösségének az elindítása fűződik a nevemhez. Kitérőt tettem a versenyszférába is, az ország vezető csokoládémárkájának brandmarketing csapatában.
Lakossági adománygyűjtés? Vállalati támogatások? Közösségi finanszírozás? Élményalapú jótékonyság? Hadd segítsek!

Szolgáltatópartnereink

Avaka Kft.

Avaka Kft.

Könyvelés, adótanácsadás, könyvvizsgálat

avaka.hu

webstation

webstation

Webfejlesztés, cloud rendszerek

wst.hu

LA Communications

LA Communications

PR, kommunikáció, tartalomgyártás

lacom.hu

Szakmai tagságok

Civil Kerék a szervezetfejlesztés

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.