⋆ Civilsupport
317
archive,tax-product_tag,term-erdekkepviselet,term-317,mkd-core-1.0.3,woocommerce,woocommerce-page,columns-3,type1,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Érdekképviselet

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

grid-view list-view
 • Betegszervezetek Magyarországi Szövetsége ,

  Egy donor szervezet kért fel minket a hazai betegszervezetek ernyőszervezete létrejöttének teljeskörű támogatására, és egy éves kiszervezett működtetésére.

  A projekt keretében végigvezettük az alapító szervezeteket a stratégia alkotás folyamatán, menedzseltük az alapításhoz szükséges tevékenységeket (alapszabály elkészítése, alakuló közgyűlés levezetése, dokumentumok bírósági beadása, hiánypótlások kezelése, adószám igénylés, bankszámlanyitás, stb.), elkészítettük a szervezet arculatát, weboldalát, és a BEMOSZ bejegyzése óta végezzük a könyvelési, és napi adminisztrációs tevékenységet.

 • CROMO Alapítvány

  A Cromo Alapítvánnyal szolgáltatás-fejlesztés és fenntarthatósági modell fejlesztés témákban dolgoztunk együtt.

  Emellett elkészítettük a www.kokemeny.hu weboldalt, és kapcsolódó adatbázist, amely a Cromo által összegyűjtött közösségi kezdeményezés módszertanokat és projekteket mutatja be.

 • Hungarian Business Leaders Forum

  A HBLF számára az új PTK-nak való megfeleléshez nyújtottunk tanácsadási szolgáltatást, működtetjük az informatikai rendszerüket, a DWS keretrendszerünk segítségével elkészítettük új weboldalukat, és belső adminisztrációt támogató rendszerüket.

 • Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete

  Elkészítettük az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete új weboldalának layout terveit, a DWS keretrendszer segítségével kialakítottuk a publikus weboldalt és a munkatársai és tagvállalatai számára hozzáférhető weboldal részeket az alábbi funkciókkal:

  • Tagvállalat nyilvántartás: tagsági kategóriák kezelése, tagok / tagvállalatok (utóbbi esetben tagvállalatokhoz tartozó munkatársak) testreszabható adatainak nyilvántartása, megjelenítése, tetszőleges szűrők kialakítása, tagvállalatok, tevékenységeik bemutatása
  • “Ügy” nyilvántartás: az egyesület által képviselt ügyek, érdekképviseleti témák, ezekhez kapcsolódó információk, megbeszélés emlékeztetők, egyéb események, érintettek, az ügy megoldása érdekében tett lépések nyilvántartása.
  • Munkacsoport/bizottság nyilvántartás: munkacsoport / bizottsági adatok, tagok kezelése, bizottsági ülés, napirend, határozatok, feladatok rögzítése, és nyomon-követése, meghívó küldés és részvétel visszaigazolás, automatizált emlékeztető / jegyzőkönyv készítés.
  • Eseménykezelés: Eseménynaptár publikálás, rendezvények időbeosztása, előadói, előadásai, szponzorok nyilvántartása, rendezvények egyéb adatainak rögzítése, publikálása, rendezvény után előadás közzététel, meghívók kezelése, rendezvény regisztráció
   Dokumentum kezelés: tetszőleges elektronikus dokumentum feltöltése, letöltése, FTP kapcsolat, dokumentumok rendszerezése, kereshetővé tétele, szabadon definiálható jogosultság csoportok, dokumentumok publikálása weboldalon.
  • Kérdőívek: szabadon definiálható kérdőívek, és hozzájuk kapcsolódó tetszőleges kiértékelés, különböző kérdés formátumok, minta sablon le és feltöltés excel formátumban, statisztikai adatgyűjtő modul, eredmények publikálása a weboldalon, eredmények on-line grafikus megjelenítése.
 • Magyar Gyáriparosok Országos Szövetsége

  A Gyáriparosok Országos Szövetsége számára elkészítettük megújult weboldalukat, és a szövetség működését támogató nyilvántartó rendszert, valamint testreszabtuk MyPayflow számlázó és dokumentum-menedzsment alkalmazásunkat.

 • Magyar Lízingszövetség

  #Könyvelés #Szövetségi adminisztrációs rendszer #MyPayFlow dokumentumkezelő és számlázó | Érdekképviselet, befolyásolás, részvétel

 • Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség

  Az Outsourcing Szövetség (és tagvállalatai) egyik fő partnerünk a Civiljob.hu portál bevezetésében, és a Pro Bono platform fejlesztésében.

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.