Befektetőknek - Impact Accelerator ⋆ Civilsupport
8449
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8449,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Befektetőknek – Impact Accelerator

Az Impact Accelerator egy intenzív képzési program működő társadalmi vállalkozások számára, konzultációval, mentorálással, egymástól tanulással.

civilsupport-impact-accelerator-logo-tarsadalmi-befektetesAz Impact Accelerator hidat képez társadalmi vállalkozók és befektetők között, hogy a későbbi partnerek átlátható és biztonságos körülmények között, felkészülten találjanak egymásra.

Impact Accelerator

Az Impact Acceleratort azért hoztuk létre, mert hiszünk abban, hogy a sikeres társadalmi vállalkozások teszik jobb hellyé Magyarországot. Meggyőződésünk, hogy a pozitív társadalmi hatás és a pénzügyileg sikeres vállalkozás összeegyeztethető, és ennek eléréséhez folyamatos fejlődésre, fejlesztésre van szükség.

A 6-9 hónapos fejlesztési program során a társadalmi vállalkozások az Impact Accelerator szakértőivel és a potenciális befektetőkkel együtt dolgoznak azért, hogy a folyamat végén befektető bevonásával új szintre emelhessék szervezetük társadalmi hatását és anyagi lehetőségeit.

Nektek szól ez a program, ha:

  • A szervezetetek célja valamilyen társadalmi probléma megoldása, és határozott elképzelésetek van az elérendő társadalmi hatásról
  • Működő vállalkozásként piaci árbevétellel rendelkeztek
  • Szeretnétek a vállalkozásotokat fenntarthatóvá tenni
  • Hatékonyan tudnátok több tízmillió forint befektetést felhasználni

Programunkról, a jelentkezésről, a kiválasztási és a fejlesztési folyamatról többet megtudhatsz a www.impactaccelerator.hu oldalon.