Szolgáltatásaink ⋆ Civilsupport
6276
page-template-default,page,page-id-6276,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Szolgáltatásaink

TÁRSADALMI HATÁSMÉRÉS

A hatásmérés az alapköve annak a szemléletváltásnak, amelyről hisszük, hogy új fejezetet nyit a civil szervezetek fenntarthatóságában. Milyen társadalmi változásokat sikerült eddig elérnie a szervezetednek? Jó úton jártok a kitűzött célhoz képest, vagy irányváltásra van szükség? Hogyan mutatod be az eredményeket? Találgatás helyett inkább mérj, és ezzel a szakmai munkát és a támogatók megszólítását is eredményesebbé teszed.

Tovább...

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Szervezeti vezetőként a szervezeti életút bármely fázisában fordulhatsz hozzánk, ha azt érzed, hogy valami elakadt, küzdelmes a szervezet élete, vezetőként a határaidra érkeztél, vagy éppen itt az idő a növekedésre. A szervezetfejlesztés sokféle szinten, módon kezdhető el, és nemcsak a “nagy” szervezetek számára elérhető. A kérdés az, hogy mi a célod, van-e célod. Ha változást szeretnél, megkeressük hozzá az alkalmas megoldásokat, vezetői coachingtól a szervezeti stratégia készítéséig.

Tovább...

VÁLLALATI KAPCSOLATOK ÉS PROJEKTFEJLESZTÉS

Miközben nagyvállalatok, donorok oldaláról kifejezett szándék van társadalmi célú projektek támogatására, a civil szektorból érkezve nem könnyű eligazodni a vállalati várakozások között. Képzésekkel, projektfejlesztéssel segítjük a vállalati és civil partnerek egymásra találását. Nézd meg, hogyan csináljuk, és kövesd a pályázatainkat!

Tovább...

SZERVEZETI KOMMUNIKÁCIÓ

Nehéz dolog kilátni magunkból, a napi szervezeti munkából. Vajon mit, hogyan és hol érdemes közzé tenni? Szervezetként hogyan álljunk neki, milyen eszközöket használjunk, hogyan beszéljünk magunkról és a tevékenységünkről? A szervezet kommunikációját felépíteni, a szükséges tudást megszerezni lassú folyamat, de végigkísérünk a tervezésben és a rendszer felépítésében, miközben konkrét megoldásokat nyújtunk PR, kampánytervezés, eseménykommunikáció és egyéb területeken.

Tovább...

FORRÁSTEREMTÉS, FUNDRAISING

Számoljunk le azzal a mítosszal, hogy a sikeres fundraising csak kevés népszerű alapítvány kiváltsága! Minden szervezet megtalálhatja a hozzá illő technikákat, csak tudnia kell, hogy kiket és miért célszerű megszólítania. Lakossági adománygyűjtés, 1%, vállalati támogatások, pályázatok, saját szolgáltatások, crowdfunding? Segítünk megtalálni, hogy neked melyik működik!

Tovább...

KÖNYVELÉS ÉS JOGI TANÁCSADÁS

Egyetlen szervezet sem azért jött létre, hogy bevallásokat töltögessen, határidőket tartson szem előtt, jogszabályváltozások után kutasson. A Tied sem. Könyvelési szolgáltatásunkkal ezt a feladatot vállaljuk át. Fordítsd a szervezeted energiáit a választott célra, miközben biztonságban tudod a könyvelésedet!

Tovább...

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.