Civil Hírügynökség ⋆ Civilsupport
8766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8766,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Civil Hírügynökség

A Civil Hírügynökség oldala jelenleg fejlesztés alatt áll. Addig is a Hírügynökség facebook oldalán mindig akad böngészni való.

Köszönjük a türelmet, hamarosan még jobb szolgáltatással jövünk!

A Civil Hírügynökségről

A Civil Hírügynökség küldetése, hogy állandó civil felületet építsen, ahol lehetőséget kíván biztosítani minden civil szervezetnek (kicsinek és nagynak egyaránt) a megjelenésre:

Minden civil számára fontos, hogy céljai, tevékenysége láthatóvá váljon minél szélesebb körben, nem csak saját tagjai és pártolói számára! Ezt mi úgy kívánjuk elősegíteni, hogy az ország minden működő szervezete számára lehetővé tesszük, hogy az oldalon működtetett hírfeltöltő felületen keresztül rendszeresen hírt adhassanak magukról. Ez egy olyan láthatóságot biztosít, amely nem csak a szervezet számára fontos, hanem mindenkinek, aki a civil ügy és a civil szféra iránt érdeklődik, avagy elkötelezett támogatója annak. Ezen kívül megkönnyíti az információ áramlását egyrészt a szervezetek között, másrészt az érdeklődők és a támogatók között is.

Oldalunkon azonban ennél sokkal többet tűztünk ki magunk elé: civil hír- és információs portálként szeretnénk kiszolgálni és szolgálni a civil szféra ügyét. 

Pályázati oldalunk, a tudástár működtetése mind azt a célt szolgálják, hogy maguk a szervezetek, aktivistáik és önkénteseik, valamint a társadalom érdeklődő tagjai, nem utolsósorban pedig az érdeklődő média tagjai értesüljenek a hasznos, legfrissebb információkról.

Médiaügynökségként pedig ennél is összetettebb feladatra vállalkoztunk: segítünk a szervezeteknek minőségi tartalommal eljutni más médiumokhoz.

Az arra igényt tartó szervezetek számára különböző fokú és intenzitású programcsomagokat állítottunk össze, amelyek lényege, hogy nem csak hírt adunk róluk (hiszen ezt minden szervezet számára biztosítjuk!), hanem segítünk kommunikációs stratégiájuk kidolgozásában, híreik eljuttatásában más médiumokhoz (rádió, írott sajtó, televíziók) meglévő és egyre bővülő saját eszközeink és kapcsolatrendszerünk segítségével.

A Civil Hírügynökség célja, hogy a nonprofit szervezetek számára egy olyan adatbázis alapú, dinamikusan megújuló, civil szervezetek igényeire mért, folyton bővülő szolgáltatásokat nyújtó kommunikációs felületet hozzon létre, üzemeltessen és fejlesszen, ami megfelel a kor elvárásainak, a civil szervezetek igényeinek és a híreket kereső-böngésző látogatóknak egyaránt, legyenek ők akár magánszemélyek, akár valamely sajtó képviselői.

Ennek érdekében

  • Híreket fogadunk be és dolgozzuk át a sajtó számára – szerkesztjük, rendszerezzük és továbbítjuk – hírportál.
  • Saját médiafelületeket üzemeltetünk, az elektronikus és a nyomtatott sajtóban – saját műsor, saját rovat keretében.
  • Aktív kapcsolatot tartunk a média képviselőivel, klubok, rendezvények, rendszeres „hírlevél” formájában.
    …ÉS…
  • Gyűjtünk és rendszerezünk még: civil eseményeket, rendezvényeket, szolgáltatásokat, kiadványokat, kutatásokat.
  • Kutatjuk és együttműködünk a szektort támogatók és számára szolgáltatók körével – belső pályázatok kiírása.
  • Távoktatunk a kommunikáció és a civil vállalkozás területein.

Legyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.