Az Év Pro Bono Kezdeményezése|Pro Bono díj 2014 ⋆ Civilsupport
584
post-template-default,single,single-post,postid-584,single-format-standard,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,enable_full_screen_sections_on_small_screens,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Az Év Pro Bono Kezdeményezése|Pro Bono díj 2014

Az Év Pro Bono Kezdeményezése|Pro Bono díj 2014

240070_177041039016406_773960_oAz Önkéntes Központ Alapítvány idén immár 6. alkalommal díjazta az önkéntesség területén kiemelkedő szerepet vállalt személyeket, közösségi kezdeményezéseket és vállalati önkéntes programokat. Az Önkéntesség Díjra öt kategóriában várták a pályázatokat: Az Év Önkéntese, Az Év Önkéntes Programja, Az Év Vállalati Önkéntes Programja, Az Év Közösségi Kezdeményezése és idén első alkalommal a Pro Bono önkéntesség területét is díjjal jutalmazták. A pályázatok elbírálására két szakmai zsűri állt össze. Az Év Pro Bono Kezdeményezése díjat idén először a KPMG Hungária Kft. vehette át.

A KPMG Felelős Társadalomért Programja (FTP) 2009-ben indult azzal a céllal, hogy két alapvető hazai problémára adjon hathatós választ. Magyarországon az elmúlt években egyre jelentősebb kihívássá vált a non-profit szervezetek átláthatóságának és menedzsmentismereteinek hiányossága. Meggyőződésük, hogy azáltal tudják a legnagyobb társadalmi hatást elérni, ha egy civil szervezetet segítenek küldetésének megvalósításában és hosszú távú fenntartható működésének erősítésében (multiplikátor hatás) a vállalat alaptevékenységhez illeszkedő, a munkatársak szaktudására épülő önkéntesség keretében. E szolgáltatások a szervezetek számára piaci viszonyok között nem lennének elérhetőek.

Forrás: onkentes.hufacebook.com

Cseh ZsuzsaLegyél képben!

Rendszeresen teszünk közzé híreket saját és külső pályázatokról, képzésekről, nonprofit szektort érintő kérdésekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj időben a lehetőségekről!

Korábbi hírleveleink

Név

Szervezet neve

Email cím

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.